Home Blog 兩個免費新blog,全新啟動

兩個免費新blog,全新啟動

by spidey
1 minutes read

其實呢兩個blog想整左好耐,但都係未有合適時間同人選。
終於去到今日,可以announce了。

講一個簡單嘅先,就係「WANIMAL人體藝術空間」
一入去已經有簡介。

wanintro
我地同WANIMAL識於微時,好早已經有合作,拍攝過專屬我地嘅靚相,而我地一直都有購入相關藝術作品,作為studio的擺設。
但我地發覺好多IG朋友都係唔興開X(twitter),齋睇網站,真係有D浪費。
所以我地希望更加多人可以欣賞到王老師嘅作品,於是會將呢個blog,集中晒佢過往發佈過嘅作品。
無論係業內人體創作者,抑或純觀賞性質,大家都可以一個blog睇到WANIMAL嘅作品。

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

至於另一個blog就係「Erotic Stories by The Gentleman」

This gentleman kisses and tells

坦白講,情色電影有Samsinsan,AV有新東寶,呢part我地都無咩操心,大家都能夠係當中學到野。而成人文學呢,我地就未有。
因為我地心目中係想成件事balance D🙂
寫得太英式詩意呢,又好抽象。
太美式果種呢,又好似露骨raw得濟無乜美感。

就係咁,近期有個新member叫gentleman,英文人
咁佢又好熱衷去呢件事,就係咁,我地就開始了😂😂😂
當中嘅故事係base on佢係hksp嘅經歷而成,少量修改,保持原汁原味。鍾意睇字嘅朋友,睇英文嘅朋友,就真係唔好錯過佢呢隻激情演繹

「WANIMAL人體藝術空間」將會逢星期五晚更新
「Erotic Stories by The Gentleman」將會不定期更新

多謝!

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21