Home Blog 一個女學生喺便利店偷嘢失手之後…

一個女學生喺便利店偷嘢失手之後…

by 新東寶翻譯製作
9 minutes read

便利店、女學生、偷竊、失手被擒,以各位讀者睇AV嘅年資,相信已經可以大概組織到一個標準嘅AV劇本出嚟。嚟到2023年嘅今日,如果呢類企劃仲停留喺女優失手之後被店長捉住把柄,被店長誘騙返屋企任人魚肉,最後墜落成為店長同朋友嘅肉便器,再加一個俾男朋友發現嘅ending,相信大家睇完都唔會留低啲咩深刻印象,求其飛住嚟睇就當睇完。

假如你係AV監督,片商要求你用以上元素諗一個比較新穎嘅劇本出嚟,呢一刻嘅你又會有咩新Idea?喺20215月,片商Ideapocket就用呢幾個元素寫咗一個「何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストンレ×プの悲劇。」(不管被侵犯多少次也無法回家的強姦悲劇),嘗試擺脫TVB式嘅例牌結局,到底出嚟效果係點?

2023 09 21 上午1.46.21

IDBD-894 「パンツ脱げ。」 万引きの代償…≪何発ヤッても帰れない≫ しつこい追姦ピストンレ×プの悲劇 8時間 終結BEST 桃乃木かな 西宮ゆめ 藤井いよな 相沢みなみ 明里つむぎ

影片開場係以一對兩小無猜嘅男女主角開始,一男一女共處一室當然係想乾柴烈火,但女優表示冇套就唔俾入,一次都唔準,啱啱用哂安全套嘅男朋友一臉無癮咁著返條褲,而女優就肩負起買安全套嘅重任。

對於一個學生嚟講,喺便利店入面買安全套呢啲咁尷尬嘅行為,實在難以踏出第一步,不過冇套就冇得同男朋友曳曳,唔用套嘅話一陣唔小心有咗仲大獲,於是女優把心一橫,決定用偷呢個方法去達成呢個目的。

2023 09 21 上午1.47.10

就好似初嘗鮮血嘅幼獅一樣,偷得第一次自然心癢癢就想偷第二次第三次,慢慢女優就當咗便利店係自己嘅私人倉庫一樣,想要乜隨手擺入自己書包就可以,每一次都冇俾人發現,嗰種刺激感同緊張感都會令人上癮。

2023 09 21 上午1.47.40

上得山多終遇虎,終於有一日女優喺便利店人贓並獲,本來仲想砌詞狡辯借機逃走,點知俾店員一個反手推向便利店後場嘅儲物櫃,「嘭」嘅一聲巨響,本來已經心虛嘅女優更加嚇到魂飛魄散。便利店店員一手搶過女優嘅書包,將入面嘅便利店貨物搜出,一件接一件咁扔喺枱面,女優即時嚇到花容失色。

2023 09 21 上午1.48.31 2023 09 21 上午1.48.54

2023 09 21 上午1.51.11


「講!仲有冇收埋喺其他地方!」店員大聲怒斥。

「冇冇喇」女優唔敢正面望向店員。

「我唔信!一定仲有收埋喺其他地方!除咗條底褲佢!你可能收埋喺下面!」

你講咩!下流!變態!」

「你唔除吖嘛!咁我而家就直接報警!」

驚俾人知道自己惡行嘅女優,當然唔想行到報警呢一步,唯有乖乖將校裙入面嘅底褲拉低,呢一個極盡誘惑嘅動作,簡直係將困住店員獸性一面嘅枷鎖徹底打破;女優為咗證明自己身上嘅清白,只可以服從店員嘅指示,將校服一件接一件咁除下,直到最後赤裸裸展現喺店員面前。

2023 09 21 上午1.49.31

2023 09 21 上午1.49.56

「你呢啲廢青淨係識偷嘢搞破壞!」

店員拉起女優遮住胸前兩點嘅雙手,女優心口嘅兩粒紅豆曝露喺空氣之中,店員當然唔會錯過呢個大好機會,開口就將女優乳頭含入口中放肆舔弄,女優嘗試反抗都無法掙脫店員嘅魔爪。

「我要檢查清楚你到底仲有冇收埋我地啲貨喺入面

店員伸出兩隻手指粗暴咁插入女優小穴,只係淺嚐人事嘅女優又點會有呢種可怕嘅社會經驗,一邊嗌住唔好,一邊感受到店員靈活嘅手指喺自己小穴入面上下撥弄,小穴嘅快感向大腦襲來。女優想向外界求助,但一諗到自己偷竊嘅惡行有機會俾更多人知道,就唔敢大聲呼救;結果只係換嚟店員更無情嘅淩辱,店員解開自己褲頭,將已經硬如鐵柱嘅肉棒插入女優口中!

2023 09 21 上午1.50.27 2023 09 21 上午1.50.39

女優被逼口交之後,本來以為惡夢就此完結,冇諗到只係呢個淩辱悲劇嘅開始;店員將仍然沾滿女優口水嘅肉棒狠狠咁插入女優小穴入面,連男朋友都未試過無套插入,冇諗到自己嘅第一次會俾一個陌生嘅便利店店員奪走。

喺便利店嘅後場,店員將女優壓喺枱上面,以後入體位瘋狂抽插,女優對於自己嘅偷竊行為感到後悔都已經太遲,降臨喺佢身上嘅懲罰實在太大太粗太殘暴,最後店員虎驅一震,將滾燙嘅精液射喺女優白滑嘅屁股上,先至宣告第一章嘅完結。

2023 09 21 上午1.52.00 2023 09 21 上午1.52.28

難得有一個性玩具可以隨意玩弄,店員又點會咁快就放手,將女優拖去更難俾人發現嘅貨倉,雖然燈光昏暗,但地方更大,瞓喺度要女優嚟個女上體位都唔係咩問題。仍然全裸嘅女優瑟縮喺貨倉角落,身上仍然殘留頭先大戰時流出嘅汗水,店員嘅獸性再一次爆發,提起微微抬頭嘅肉棒,向女優伸出又一次嘅魔爪。

肉隨砧板上,女優只係想快啲完結呢一場可怕嘅惡夢,但睇住店員醜陋嘅陌生肉棒,再一次無套插入自己口內同體內,始終都係難以忍受;今次店員仲要佢主動擺動身體,好好感受無套肉棒插入自己小穴嘅觸感,女優只感到更大嘅羞辱。

「快啲求下你快啲快啲完」女優心諗。

2023 09 21 上午1.53.23

2023 09 21 上午1.54.46

2023 09 21 上午1.53.11


「公司有個包裹要我拎落嚟擺喺度,聽日有人嚟拎走,都比較大件,請問放喺邊度?」一位西裝友拎住一個大箱入嚟便利店。

「哦…Er…入面打開門轉右,見到貨倉推門入去擺低,就咁就可以了。」店員面有難色回答。

啱啱俾自己蹂躪完嘅女優,仲喺貨倉嘅角落入面,店員本來諗住今晚帶返屋企繼續慢慢享用,而家咁樣有機會會俾人發現。

果然,西裝友一入到貨倉打開燈,就見到瑟縮喺貨倉角落嘅女優,全身赤裸咁攤喺地上。

「小姐小姐你醒下你冇事吖嘛?」西裝友連忙上前慰問。

「救救我我想返屋企」女優發出微弱嘅呼救聲。

西裝友即時將身上嘅大褸冚喺全裸嘅女優身上,同時攙扶住女優行出便利店,正想問店員到底發生咩事嘅時候,便利店嘅櫃位已經空無一人,西裝友冇諗太多,當下救人要緊,於是就帶女優嚟到附近嘅便利店辦公室先行安頓。

2023 09 21 上午1.54.13

女優身上依然披住西裝友嘅大褸,全身仍然赤條條,西裝友遞俾佢一杯熱茶,對眼不時向住女優誘人嘅身體打轉。

「我一時貪心喺便利店偷咗啲嘢擺入書包」女優低頭訴說自己今晚嘅慘痛經歷。

「跟住呢?」西裝友明顯志不在此。

「跟住俾個店員發現咗佢捉咗我入去後場仲逼我除衫最後除到一件都冇

「跟住呢?」西裝友越坐越埋。

「佢用手指插入嚟好唔舒服我唔敢反抗驚佢會報警

「跟住呢?」

「之後佢逼我要幫佢含之後仲唔戴套插入嚟我都未試過咁樣佢強姦咗我射咗好多喺我身上

西裝友聽到呢度,已經按捺不住自己嘅慾火,既然今晚女優已經有兩次俾人強姦嘅經歷,再多一次都冇太大分別,二話不說就將女優身上嘅大褸扯走,強吻女優!

「嗯!你做咩!放開我!」女優出盡全力發抗。

「偷嘢絕對係唔啱!我都要加入懲罰你嘅行列!」西裝友開始喺女優全裸嘅身上亂摸。

「放手俾我俾我走救命!有冇人救我!嗯唔好!」

喺空無一人嘅寫字樓,女優用盡佢僅餘嘅力氣,向西裝友作出零聲嘅反抗,但雙方嘅力氣相當懸殊,再加上女優今晚已經俾人強姦過兩次,心理上同生理上都已經相當疲憊,只係短短一兩分鐘,反抗嘅雙手已經變得遲緩,漸漸四肢都變得冇力,成為任由西裝友玩弄嘅真人公仔。

2023 09 21 上午1.55.16 2023 09 21 上午1.55.36

「嘻嘻反正你今晚都俾人搞過咯,唔爭在啦?」

西裝友露出佢嘅肉棒,硬挺挺咁向住女優嘅小穴邁進,呢一刻女優已經放棄反抗,任由另一個陌生人嘅肉棒無套插入自己嘅小穴,女優冇發出過一次呻吟,亦都冇作無謂嘅反抗,只係攤喺座椅上面,任由西裝友蹂躪自己嘅肉體。

西裝友見到女優呢個近乎死魚一樣嘅反應,唔單止冇覺得掃興,甚至仲有少少興奮,一邊擺動腰部一邊揑住女優嘅臉頰,逼佢望住自己強姦時候嘅得戚表情,女優只能夠用淩厲嘅眼神作無聲抗議。

最後,西裝友將女優趴伏喺枱面上,用後入嘅姿勢不斷猛攻女優嘅身體,喺強烈嘅炮火下女優嘅身體俾出老實嘅反應,忍唔住呻吟咗幾聲,最後西裝友喘住大氣,將精液射喺女優身上,冷冷咁留低一句:

「下次,唔好再偷嘢喇。」

2023 09 21 上午1.56.29


以上就係成個系列大概嘅劇情走向,Ideapocket呢個劇本係一個冇結局嘅故事,同一般會交代埋最後安排嘅劇本唔同,最後只係以一個女優表情嘅近鏡埋尾,就好似表示呢一晚冇完結嘅一刻,女優喺呢一晚只會不斷被人強姦。

2023 09 21 上午1.57.01

除此之外,呢一個企劃嘅另一個特色就係每一位參演嘅女優,喺搜身嘅場景都要俾人大力推去儲物櫃,嗰下「嘭」一聲嘅震撼已經成為呢個系列嘅標誌性畫面,就好似講緊呢一刻開始,女優就要開始佢不斷被人強姦嘅命運一樣。

2023 09 21 上午1.57.23

喺拍攝過嘅呢五位女優入面,導演都有因應佢地外型上嘅感覺,喺劇本上有少少調整:例如西宮ゆめ(西宮夢)喺最後一個場景俾西裝友救走之後,不斷喺寫字樓埋怨點解冇啲好茶服侍下佢,又唔俾西裝友過嚟掂自己,嗰種寸寸貢嘅MK妹感覺走哂出嚟,更加成為西裝友強姦佢嘅另一個導火線。

2023 09 21 上午1.58.04

2023 09 21 上午1.58.26

明里つむぎ(明里紬)嘅設定係古惑仔嘅女朋友,兩個人喺便利店入面仲欺凌過店員,更加加深之後店員對女優嘅怨念;至於相沢みなみ(相澤南)就係唯一一個喺最後一幕,直接用死魚狀態演出嘅女優,意外地有一種「認命」嘅感覺,同呢個劇本最後嘅結局感覺不謀而合,出嚟嘅效果相當突出,係一個驚喜嘅表現。

2023 09 21 上午1.59.05

睇完呢一個故事,你又有咩感想呢?偷嘢俾人發現之後,仲俾人用私刑私了,墜入被人不斷強姦嘅無間地獄,呢幾個女學生為咗一盒安全套同一時嘅貪念,用自己嘅身體上咗寶貴一課。

下次落去便利店買嘢嘅時候,睇嚟都要留意下後場有冇微弱嘅呼救聲了。

最後貼返呢五套作品嘅封面同番號:

2023 09 21 上午1.59.31

IPX-660 バラされたくなかったらパンツ脱げよ。 万引き少女… 何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストンレ×プの悲劇。 桃乃木かな

2023 09 21 上午2.00.14

IPX-693 バラされたくなかったら脱げ。 万引き美女…何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストンレ×プの悲劇。 港区女子編 西宮ゆめ

2023 09 21 上午2.00.46

IPX-896 『黙っててヤルからパンツ脱げよ。』 万引き美少女…何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストン中出しレ×プの悲劇。 藤井いよな

2023 09 21 上午2.01.31

IPX-956 万引き少女…何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストンレ×プの悲劇。 相沢みなみ

2023 09 21 上午1.44.15

IPX-971 万引き少女…何発ヤッても帰してくれないしつこい追姦ピストンレ×プの悲劇。 明里つむぎ

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21