Home Blog 以人妻身份成為他人肉便器嘅故事:Madonna嘅「身代わり週末肉便器」系列

以人妻身份成為他人肉便器嘅故事:Madonna嘅「身代わり週末肉便器」系列

by 新東寶翻譯製作
4 minutes read

喺今年2月,小弟就喺專欄入面曾經介紹過嚟自Ideapocket嘅「身代わり肉便器」系列,唔知大家有冇少少印象呢?

冇都唔緊要,簡單同大家回顧一下劇情設定:相依為命嘅兩姊弟,因為弟弟嘅不成才,導致爭落黑幫老大好大筆錢。飾演姐姐嘅女優願意用任何方式為弟弟還債,而黑幫老大開出嘅條件好簡單,就係要姐姐做十日佢嘅專用肉便器,十日後債務就一筆勾銷。

Ideapocket憑住呢個劇本喺業界成功殺出一條小血路,睇住一班美少女女優被逼赤身露體喺黑幫老大面前,經歷由反抗到沉淪嘅過程,相當令人興奮;而最近一直以熟女女優做賣點,深受任何年齡人士喜愛嘅熟女片商Madonna,都想試下拍一套屬於佢地獨特風格嘅「身代わり週末肉便器」系列。

同樣都係成為肉便器,呢一班熟女人妻喺黑幫老大面前,會有一個點樣嘅遭遇?

2023 08 27 上午12.56.09

JUQ-355 愛する夫の為に、身代わり週末肉便器。 超絶倫極悪オヤジに、孕むまで何度も中出しされ続けて…。 白石茉莉奈


由女優飾演嘅人妻,係一個最平凡不過嘅日本家庭主婦,雖然同老公未有下一代,但兩個人非常享受二人世界嘅生活,直至,有一日老公返到屋企:

「冇喇…玩完喇…」老公帶住一身酒氣。「嗰個衰人…呃我去做擔保…而家還唔到錢仲失埋蹤…咁多錢…點可能一下子還得哂…」

一臉擔憂嘅老婆,睇到老公嘅沮喪表情簡直痛入心扉,唔知由邊度而嚟嘅勇氣,佢決定自己搵上門同債主講數。

2023 08 27 上午12.57.24

JUQ-051 愛する夫の為に、身代わり週末肉便器。 超絶倫極悪オヤジに、孕むまで何度も中出しされ続けて…。 水戸かな

「邊條數吖!?一日咁多條數,鬼記得吖!?」

債主原來係一位黑幫老大嚟,雖然唔係啲咩字頭大粒佬,但睇見黑幫老大附近喺度擦拭刀刃嘅小弟,呢位人妻一直都低著頭,唔敢同任何人有眼神接觸。

「求下你…俾啲時間我地…我老公佢都係俾人呃!」人妻喺黑幫老大面前跪低求情。

「太太…個個都好似你咁講嘅話,我地做追數嘅,唔駛做啦!」黑幫老大毫不掩飾自己嘅不屑。

「求下你!…我咩都願意做!」

「嗯嗯…咩都願意?」黑幫老大低頭望一望面前嘅人妻,經常有人話,女人成為人妻之後會有同以前截然不同嘅魅力,嗰種風韻,嗰種柔情,係十八廿二嘅𡃁妹永遠冇辦法模仿到嘅境界。

「咁就…嚟緊一個月每個週末都過嚟,」黑幫老大忽然摟住人妻。「做我嘅女人,嗯?」

人妻聽到呢個咁過份嘅請求,身體喺本能發應之下縮開,帶住驚恐嘅表情望住黑幫老大。

「但我…但我…我有老公…」

「哦,咁又係…」黑幫老大拍一拍手,「咁你…都係返去睇下層樓仲值幾多錢,同埋要賣幾多珠寶首飾先至夠還個利息啦。」

「等…!等等!我做!」人妻拉住黑幫老大嘅衫袖。「我做…我做…」

為咗丈夫,為咗家庭,呢位家庭主婦決定接受呢個只有佢先至能夠勝任嘅任務。

2023 08 27 上午12.58.05

JUQ-208 愛する夫の為に、身代わり週末肉便器。 超絶倫極悪オヤジに、孕むまで何度も中出しされ続けて…。 愛弓りょう

「吖!吖!舒服…射…射哂落你度…」

黑幫老大將肉棒靠喺人妻豐滿嘅雙乳上,濃稠而帶住微黃嘅精液不斷四濺喺人妻身上,人妻已經數唔到黑幫老大喺佢身上射精嘅次數,只係知道短短第一個週末,黑幫老大就差唔多用哂人妻帶嚟嘅避孕套。

「點吖?做我嘅女人,比起跟嗰個冇用男人,有趣好玩得多呢?」黑幫老大嘲笑住。「去廁所放低幾兩先…返嚟再繼續。」

隨住黑幫老大嘅腳步聲遠去,人妻緩緩爬起身,拉起被褥遮住赤裸裸嘅身體,慢慢坐喺床邊,啱啱完事過後嘅披頭散髮,微微發熱嘅身體,小穴仲殘留住肉棒猛烈抽插所帶嚟嘅餘溫,成熟女性嘅獨有魅力喺呢一刻散發至房間嘅每一個角落,包括喺門外一直偷睇嘅黑幫小弟。

「忍…!忍唔住喇!」黑幫小弟忽然奪門而入,撲向床上嘅人妻。

「做乜嘢…!?放手…我…我唔係咁…」

「太太…由頭先開始…我就一直睇住你…你實在太正喇…同嗰班後生𡃁妹簡直係兩個世界…」黑幫小弟一邊壓住人妻,一邊解開褲頭。「大佬…冇咁快返嚟…俾幾分鐘我…幾分鐘我就搞掂…」

任何女人都鐘意聽到人讚美,聽到黑幫小弟對自己嘅讚賞,人妻嘅反抗竟然開始放慢落嚟,係頭先嘅大戰仲未夠喉?定係新婚後嘅性生活未如理想?人妻只知道,當年輕小伙子充滿活力嘅肉棒插入自己小穴嘅時候,係久違嘅滿足,同回到年輕嘅感覺。

2023 08 27 上午1.15.01


被黑幫老大發現亂嚟嘅小弟,當然少不免被毒打一番,不過黑幫老大都相當均真,連自己小弟嘅射精都計喺還錢嘅帳目入面,對於人妻嚟講,每做一次就代表債務又再減輕一啲,再諗返頭先嘅滿足,實在冇拒絕嘅理由。

好快,一個月過去了,週末肉便器嘅角色已經任務完成,人妻再一次返到佢喺屋企嘅工作崗位,丈夫嘅心情一日比一日好。因為唔知咩原因,本來要還一世嘅債務,喺不知不覺間越還越快,睇住丈夫日漸康復嘅情況,人妻頓時覺得自己嘅犧牲都係值得。

等等,有一樣嘢仲係未滿足到…

係人妻心靈上嘅空虛,同埋每逢週末都俾人餵飽嘅性慾。

2023 08 27 上午1.15.40

「太太…明明筆債都還完…你仲過嚟搵我地做咩呢?」

黑幫老大同小弟上下其手,喺人妻身上到處遊走,將人妻搞到痕癢難耐。

「我…我仲有好多債要還…」人妻微微喘住氣講。「我老公借完…今次到我借…」

2023 08 28 下午4.02.08

JUQ-312 愛する夫の為に、身代わり週末肉便器。 超絶倫極悪オヤジに、孕むまで何度も中出しされ続けて…。 風間ゆみ

Madonna嘅「身代わり肉便器」系列,加入咗人妻嘅角色元素,為呢一個簡單嘅設定帶入更重嘅NTR色彩。比起Ideapocket嘅連續十日設定,Madonna嘅人妻每星期只需要打卡兩日,一個月後就可以將債務一筆勾銷,同連續十日最大嘅分別,係人妻會不斷來回喺黑幫肉便器,同家庭主婦兩個角色之間,心理上會產生錯覺,到底邊一邊先係最真實嘅自己?

曾經嘅我以為,結婚後相夫教子,處理好每日嘅三餐一宿,我就係一個稱職嘅人妻;但每一個週末,我就係人地嘅肉便器,雖然都係為家庭出一分力,但意義好似比起家庭主婦仲要偉大,而且,積累嘅性慾仲可以好好咁處理,唔駛放工返嚟嘅丈夫操心,更加唔駛因為丈夫太攰冇辦法交功課而失落…

呢一種雙重角色嘅心理輪迴,係考驗人妻嘅定力,同時仲係對婚姻嘅考驗,為咗家庭,一個家庭主婦可以去到幾盡?

2023 08 27 上午1.16.51

JUQ-341 する夫の為に、身代わり週末肉便器。 超絶倫極悪オヤジに、孕むまで何度も中出しされ続けて…。 上羽絢

而呢一個系列另外一個我覺得相當加分嘅地方,係加入咗黑幫小弟嘅亂入。平時喺隔離觀戰睇就睇得多,有得睇冇得食,谷住谷住遲早出事,趁住老大唔喺度,膽大起上嚟試下食大佬嘅二手,係一個比較少見嘅情節設定。

同時,呢個情節亦都為最後嘅多P戲份埋下咗伏筆,相比起Ideapocket嘅同系列,最後嘅多P只能夠寫成係俾女優嘅弟弟加入,Madonna嘅呢個設定就完滿同合理得多。

2023 08 27 上午1.17.19

無論係人妻嘅殞落,定係美少女嘅墜落,都係呢一個「身代わり肉便器」系列嘅特色,去到最後女主角都唔係輸俾債務同金錢,而係自己身體嘅對性愛嘅渴求同慾望;人妻同美少女都係為家庭付出,都係想家庭和睦,只係去到最後,佢地都將自己嘅需要,放咗喺第一位。

咁樣聽起嚟,其實都係人之常情,大家覺得啱嗎?

忠告,借錢梗要還,但唔好俾身邊嘅女人去還。

我地喺下一篇文章再見。

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21