Home Blog 楚楚可憐、花戀蝴蝶,楓カレン既引退。

楚楚可憐、花戀蝴蝶,楓カレン既引退。

by 新東寶翻譯製作
5 minutes read

眨下眼2022年已經過咗3個月,大家今年既目標達成咗幾多呢?

喺日本AV業界,呢幾個月基本上都冇啲咩好消息,反而女優既引退消息就一個接一個咁嚟,除咗有之前提及過既乙白さやか,最近幾日高橋しょう子、有坂深雪,都公佈咗即將引退既消息,每一個公佈都令唔少AV FANS慨嘆同婉惜,忍唔住喺夜晚打開部電腦懷緬一下故人。

可惜AV業界係一個從來都唔缺新人既行業,差唔多每隔幾日就有一個新人入行,舊既走咗,新既填補,呢種新陳代謝喺AV業界屢見不鮮。今日仲見到某某FANS因為自己鐘意既女優引退而鬱鬱寡歡,過幾日就見到佢開開心心咁喺另一個新人女優下面留言傾計,呢啲情況其實好常見同普遍,FANS有呢種心態亦都好正常合理,情況就好似啱啱分手既情侶咁,總要搵啲野填補一下個空虛寂寞,而喺AV界,每每都有數唔完既選擇,花心一啲都不無道理。

或者AV FANS普遍都係善忘同貪新忘舊,但如果一個女優喺在役既時候能夠拍出一啲令人有深刻印象既作品,相信佢地殘留喺FANS記憶入面既時間都會特別長。今日就想同大家分享楓カレン,呢位只係出道咗短短3年就宣布引退既女優,喺我心入面既幾套佳作。


先略略介紹一下呢位女優:楓カレン,中文譯名有人譯「楓可憐」,佢本人既微博就用「楓花戀」,我自己都係覺得「楓可憐」呢個名比較好,一嚟容易令人有印象,二嚟「花戀」呢個名總係會令香港人聯想到壽司同洪天明,所以都係用「楓可憐」呢個名適合啲。

2018年12月,係片商Ideapocket既二十週年紀念,楓可憐就係當月推出既新人:19歲,162cm高,日本size D Cup。雖然出道作既封面影得麻麻地,但喺片入面清麗脫俗既感覺,以及深刻既輪廓都令成功令唔少影迷留低印象。亦因為輪廓深邃,有啲亞洲FANS就幫佢改咗個「楓哥」呢個男性化既花名俾佢。

喺一間以美少女做主打既片商,有一個望落有啲男性化既新人出道,呢一個First Impression夠哂搶鏡。

2022 04 05 下午7.26.01

IPX-235 FIRST IMPRESSION 130 純美 ―美しすぎるピュア美少女誕生― 楓カレン
https://www.dmm.co.jp/digital/videoa/-/detail/=/cid=ipx00235

2022 04 05 下午7.27.01


唔計精選合輯,楓可憐喺Ideapocket暫時有36套作品,當中最先令我有印象既係朋友介紹俾我睇既呢一套女友妹妹題材既作品,IPX-484 「彼女の妹のチート級美脚パンチラ誘惑にまんまと釣られたボク 楓カレン」,擁有一對美腿既女友妹妹竟然主動誘惑我,同一屋簷下,若隱若現既底褲,只係著住一件小背心入面完全真空,再加上隨時會被女友發現既刺激,成為其中一個最能夠挑起男人性慾既設定。

「哥哥…以後唔好同家姐做啦…以後淨係同我做…

「殊…細聲啲…一陣會俾家姐發現…好似尋晚咁…我用對腳整到你射…要射得多過尋晚㗎。」

2022 04 05 下午7.29.25

IPX-484 彼女の妹のチート級美脚パンチラ誘惑にまんまと釣られたボク 楓カレン
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ipx484/

2022 04 05 下午7.30.39 2022 04 05 下午7.29.58

全套片5個場景基本上都係毫無悶場,當中我個人最鐘意係最後一幕同楓可憐喺房入面卿卿我我既場境,由於成套片都係主觀鏡頭,代入感好重,觀眾好容易就代入到男優既角度,同楓可憐喺床上面翻雲覆雨,幾個甜笑,幾句淫語,好快就可以進入狀態,一齊同楓可憐享受呢個Love Love既環境。

另外大家都可以留意下,楓可憐喺做愛既途中係出到非常多既汗,除咗睇得出落力之餘仲會令觀眾有一種連女優都好投入既感覺,我覺得都係佢個人既一個魅力點。

2022 04 05 下午8.00.51

呢一套小弟以前有寫過影評:

(劇透+影評) IPX-484 楓カレン 女朋友個妹走光俾我睇到,然後,佢嬲咗我。
https://suntungbo.blogspot.com/2020/06/ipx-484.html


跟著連續介紹兩套同口交顏射有關既作品,首先係IPX-383 「射精ホヤホヤの敏感チ○ポ、今日はヤメずにシャブってやるからな 楓カレン」,呢一套係一套冇劇情設定既作品,但對於鐘意睇口交場景既朋友嚟講,我認為係一套非常唔錯既佳作。楓可憐喺呢套作品入面有唔同既造型,包括有和服同兔女郎,都係非常引人暇想既服裝,配合埋落力既口交同顏射場景,成個畫面望埋去非常養眼。

當然不得不提就係呢一個系列作品既特色,「追擊射精後既敏感肉棒」,射完第一槍只係熱身,敏感既肉棒被掃除口交清理過後要立即面臨第二槍既挑戰,來回地獄又折返人間既快感,今日就將濃厚既精液射哂喺楓可憐既美顏上面,前提係你仲未腳軟既話。

2022 04 05 下午8.01.39

IPX-383 射精ホヤホヤの敏感チ○ポ、今日はヤメずにシャブってやるからな 楓カレン
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ipx383

2022 04 05 下午8.02.16


然後另一套我自己都非常鐘意既口交題材作品係呢套IPX-564 「携帯ナースコールで24時間口内射精OK! 即尺超好きおしゃぶり痴女ナース 楓カレン」,背景係一個簡單直接既設定:作為患者既你不幸入院,喺出院前既24小時,飾演護士既楓可憐遞俾你一個叫喚器。

「無論乜野地方乜野時候,都可以幫你舔肉棒哦…

「想要既話就用呢個呼喚我啦。」

2022 04 05 下午8.04.36

IPX-654 携帯ナースコールで24時間口内射精OK! 即尺超好きおしゃぶり痴女ナース 楓カレン
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ipx564

2022 04 05 下午8.05.07

隨後既24小時,有可能就係你人生最難忘既24小時,無論係喺病房、廁所、甚至手術途中、醫院大堂、直到出院前,溫柔既護士都會隨時為你服務,楓可憐除咗用嘴仔幫你吸哂啲影響健康既精液出嚟之外,仲會用小穴為你進行深層治療,而且仲係口交同小穴兩邊不斷交替既新式治療法。將你既身心健康交俾醫院,將你既肉棒精液交俾護士,但要小心,有機會到時你會唔捨得出院。

2022 04 05 下午8.05.17


楓可憐去到20年年尾開始就連續拍咗幾套同強姦寢取有關既題材,有一段時間我甚至覺得佢成為咗Ideapocket既「被強姦擔當角色」。我自己比較鐘意女優可S可M,楓可憐喺呢兩個界別既演出都各有精彩,呢一套IPX-534 「死ぬほど気持ち悪い上司のデカチンに何度もイカされる屈辱レ×プ 変態上司にザーメンマーキングされた楓カレン」,可以推介俾一啲喜歡呢類刺激題材既朋友。

2022 04 05 下午8.06.50

IPX-534 死ぬほど気持ち悪い上司のデカチンに何度もイカされる屈辱レ×プ 変態上司にザーメンマーキングされた楓カレン
https://www.dmm.co.jp/mono/dvd/-/detail/=/cid=ipx534

2022 04 05 下午8.07.24

飾演一位普通OL既楓可憐,經常被變態上司無理性騷擾,直至有一日發現上司既變態行徑超乎自己想像,竟然攞自己一直每日喺公司用既牙刷刷自己既肉棒,一陣嘔心感渾然而生,呢個時候被發現既上司決定嚟一個霸王硬上弓, 望著一套OL服裝加上黑絲,更加挑起咗上司既性慾,上司當場就將楓可憐強姦!

飽受屈辱既楓可憐其後被上司各種要脅,喺寫字樓既每個角落,為咗滿足上司做出各種變態行為,漸漸楓可憐發現自己體內既M屬性已經醒覺,生存,彷彿就係為咗滿足上司既變態,同肉棒既射精。最後一幕喺寫字樓既肉搏戲非常精彩,係成套片既大高潮位,完事後楓可憐既神情同反應都係值得一讚,觀眾透過屏幕都感受到嗰種墜落後既心理變換,亦係呢一類題材最令人期待既畫面。

2022 04 05 下午8.07.37


楓可憐3年既業界生涯,相信有唔少作品都會令影迷留低難以取替既印象,能夠喺Ideapocket做到咁長時間既專屬女優,銷量成績亦都有目共睹,大可以喺Ideapocket大展所長,相信佢既引退都唔係經濟問題又或者係工作問題,可能搵到一個好男人,又或者搵到人生既新目標,無論如何,都祝福佢有一個美好既將來。

多謝你收睇新東寶AV映畫,我地下一篇再見。

FPjfNVRacAA4biO

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21