Home Blog 好的照片會説話

好的照片會説話

by spidey
0 minutes read

好的照片會説話

人體本來就係最美好的東西,唔需要好fashionable既裝飾,每個人體都係獨一無二,不論你係3歲定70歲,將最自然既一美展示,就係美。

唔同攝影師有唔同風格,今次呢位攝影師將照片影得好有戀愛既感覺,讓年輕人睇左都一種响往將戀愛走到最後的感覺。相中一對夫妻係台灣人(還是覺得台灣人比較open minded),七十歲,但了解一下發現,他倆都係比較fashionable 既人,丈夫每日都會為妻子拍照,非常甜蜜。

個人而言,呢攝相好大衝擊,特別係對青春留倩影呢一句説話。年紀大的人,不必對自己既身體無自信,懂你的人自然會欣賞。

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21