Home Blog 百無禁技+WANIMAL

百無禁技+WANIMAL

by spidey
0 minutes read

其實除左WANIMAL同我地嘅訪問之外,大家都可以留意下FRANK嘅徒弟ERIC同KINKA嘅插畫同雕刻企畫。

的確,講性嘅吹水台,大把。
真正推廣正向性文化,又FREESTYLE,又好笑,又學到野嘅節目,庶我地膚淺,真係揾唔到第二個節目。
係香港做藝術創作已經難,仲要做關於性嘅題材,就難上加難。

所以我地真心希望大家可以支持,你地課金幾多,同我地無關,只係我地覺得有心人係應該要有D實質支持。
當然有人會話:我鐘意齋睇唔打賞呀,吹咩。
SURE,無問題,每個人價值觀唔同。 但我地都希望大家可以SHARE多D比其他人睇,甚至乎同伴侶一齊睇,你會發覺呢個世界其實好大,雖然你未必樣樣野會認同,但知多樣野,無壞。

Remark: For懶人,想直接睇WANIMAL同HKSP, 第一節20min開始

http://www.passiontimes.hk/prog/52/191

You may also like

Leave a Comment

此網站只適合二十一歲或以上人士進入,內容可能令人反感及驚嚇;不可將此區的內容派發、傳閱、出售、出租、交給或借予年齡未滿 21 歲的人士或將本網站內容向該人士出示、播放或放映。 LEGAL DISCLAIMER WARNING: THIS SITE CONTAINS MATERIAL WHICH MAY OFFEND AND MAY NOT BE DISTRIBUTED, CIRCULATED, SOLD, HIRED, GIVEN, LENT,SHOWN, PLAYED OR PROJECTED TO A PERSON UNDER THE AGE OF 21 YEARS. 本人已滿 21 歲 ,above age of 21,同意進入 *本網站經由第三者於美國境內以不抵觸美國加州法例條文發放及儲存*
I am 21 or Older I am Under 21